Unitat de cirurgia estètica

La cirurgia estètica s’esta normalizat i cada cop és més accesible i acceptable a la nostra societat. Entre els motius dels nostres pacients per visitar-nos trobem sovint les ganes de millorar la satisfacció personal. Sentir-nos millor ens ajudarà a desenvolupar-nos millor laboralment, socialment i en les nostres relacions íntimes. Tanmateix, la clau de la felicitat la trobareu sempre en saber acceptar les vostres diferències.

A la Clínica de Medicina Estètica de la Dra. Mercè Campoy comptem amb professionals de prestigi i reconeguda experiència en cirurgia plàstica, cirurgia reparadora i cirurgia estètica.

La Clínica Dra. Mercè Campoy incorpora la Unitat de Medicina Estètica.

A continuació donem resposta a algunes preguntes freqüents i expliquem els tractaments més habituals que podem oferir-li.

Tractaments freqüents

Elevació de mames

Elevació de mames

Elevem les mames mitjançant la mastopèxia o mitjançant implants segons el cas de cada pacient o bé combinant les dues tècniques.

+info

Augment de mames

La cirurgia d’augment mamari és la mes demandada per les dones. Quant a la grandària final del pit el nostre criteri és “Dins del natural, el més gran”

+info

Cirurgia de la mama

Avui dia la gran majoria de trastorns mamaris per patologia o estètica, poden ser corregits i tractats quirúrgicament amb resultats satisfactoris.

+ info

Reconstrucció de mames

La mama, com qualsevol òrgan, està subjecta a problemes de càncer o malformacions congènites. En aquests casos és la cirurgia reconstructiva la que retorna la mama a la pacient.

+info

Reducció de mames

La reducció mamària, tot i les cicatrius que deixa és una cirurgia altament gratificant. Redueix el volum de la mama i la col·loca al seu lloc.

+info

Blefaroplàstia - Cirurgia de les parpelles

Les parpelles superior i inferior són les que emmarquen una mirada i reflecteixen el nostre estat d’ànim.

+info

Rejoveniment facial

A la clínica de medicina estètica de la Dra. Mercè Campoy realitzem Liftings, estiraments facials o Ritidectomies com a cirurgia d’elecció per rejovenir el rostre.

+info

Otoplàstia - Cirurgia de les orelles

La més comuna de les afectacions són les orelles amb doblec.

+info

Remodelació facial

La cirurgia de Remodelació Facial aconsegueix realitzar canvis en l’estructura i perfils de la cara, actuant principalment sobre els ossos facials tals com a mandíbula, mentó, pòmuls, arcs ciliars, maxil·lars i nas.

+info

Rinoplastia - Cirurgia del nas

El nas és molt peculiar. Sent gran i lleig pot donar caràcter i personalitat. Altres vegades lleva harmonia i bellesa al rostre. Cal fer la intervenció amb criteri.

+info

Ginecomàstia

La Ginecomàstia fa referència a l’augment del volum mamari en els homes. El resultat de l’operació de cirurgia estètica té resultats gratificants i immediats.

+info

Cirurgia Màxilo - Facial

Aquest tipus de cirurgia es realitza quan les deformitats o defectes tenen a més com a origen o conseqüència problemes d’oclusió entre l’arcada dentaria maxil·lar i la mandibular.

+info

Cirurgia estètica facial

Restaurem l’harmonia entre els diferents elements de la cara o millorem i disminuïm els efectes que el pas del temps van deixant sobre el rostre.

+info

El nostre equip d'especialistes

El Dr Alberto Musolas (Col·legiada nº 19820 – Col·legi Oficial de Metges de Barcelona) realitzarà les valoracions mèdiques oportunes.

Saber més sobre el Dr. Alberto Musolas

Publicacions proposades del nostre blog

Contacte

Benvolgut pacient,

A la clínica de la Doctora Campoy podem ajudar-te.

Oferim una primera visita informativa gratuita.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template3
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.
  • Trato excelente y muy buena relación calidad-precios. Cero queja.