Unitat de Cirurgia Estètica

La cirurgia estètica s’esta normalizat i cada cop és més accesible i acceptable a la nostra societat. Entre els motius dels nostres pacients per visitar-nos trobem sovint les ganes de millorar la satisfacció personal. Sentir-nos millor ens ajudarà a desenvolupar-nos millor laboralment, socialment i en les nostres relacions íntimes. Tanmateix, la clau de la felicitat la trobareu sempre en saber acceptar les vostres diferències.

A la Clínica de Medicina Estètica de la Dra. Mercè Campoy comptem amb professionals de prestigi i reconeguda experiència en cirurgia plàstica, cirurgia reparadora i cirurgia estètica. És important l’elecció d’un bon cirurgià amb experiència per a la realització de cirurgies d’augment de Pit, Reducció i/o elevació de pit o cirurgia estètica facial.

Reconstrucció de mames

La mama, com qualsevol òrgan, està subjecta a problemes de càncer o malformacions congènites. En aquests casos és la cirurgia reconstructiva la que retorna la mama a la pacient.

Elevació de mames

Elevem les mames mitjançant la mastopèxia o mitjançant implants segons el cas de cada pacient o bé combinant les dues tècniques.

Augment de mames

La cirurgia d’augment mamari és la mes demandada per les dones. Quant a la grandària final del pit el nostre criteri és. “Dins del natural, el mes gran”

Reducció de mames

La Reducció mamària, malgrat les cicatrius que deixa és una cirurgia altament gratificant. Redueix el volum de la mama i la col·loca en el seu lloc.

Ginecomàstia

La Ginecomàstia fa referència a l’augment del volum mamari en els homes. El resultat de l’operació de cirurgia estètica té resultats gratificants i immediats.

Cirurgia Màxilo-facial

Aquest tipus de cirurgia es realitza quan les deformitats o defectes tenen a més com a origen o conseqüència problemes d’oclusió entre l’arcada dentaria maxil·lar i la mandibular

Remodelació Facial

La cirurgia de Remodelació Facial aconsegueix realitzar canvis en l’estructura i perfils de la cara, actuant principalment sobre els ossos facials tals com a mandíbula, mentó, pòmuls, arcs ciliars, maxil·lars i nas.

Rinoplàstia – Cirurgia del nas

Rinoplàstia fa referència a cirurgia en què es modifica la forma del nas. El nas és tan peculiar, que sent gran i lletja pot donar fins i tot caràcter i personalitat, encara que la major part de les vegades el que fa és llevar harmonia i bellesa al rostre.

Otoplàstia – cirurgia de les orelles

Otoplastia fa referència a cirurgia plàstica o estètica dels orelles. La més comuna de les deformitats són les orelles en “rosteix” o en “soplillo”.

Blefaroplàstia – Cirurgia de les parpelles

Blefaroplàstia fa referència a cirurgia plàstica o estètica de les parpelles. Les parpelles superior i inferior són les que emmarquen una mirada i reflecteixen un estat d’ànim

Rejoveniment facial

A la clínica de medicina estètica de la Dra. Mercè Campoy realitzem Liftings, estiraments facials o Ritidectomies com a cirurgia d’elecció per rejovenir el rostre.

Cirurgia de la mama

Avui dia la gran majoria de trastorns mamaris per patologia o estètica, poden ser corregits i tractats quirúrgicament amb resultats satisfactoris.

Primera consulta informativa gratuita

Floating Review Template3
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.
  • Trato excelente y muy buena relación calidad-precios. Cero queja.