Cirurgia de la mama

La mama és  l’òrgan femení per excel·lència.

La maternitat, la sensualitat, la feminitat i la joventut es reflecteixen d’alguna manera en els pits femenins.

Qualsevol trastorn que afecti la mama, per defecte, atròfia, excès o malaltia, no només afecta a l’òrgan en qüestió sinó a la dona en tota sobre facetes i el seu tractament otorga una repercussió beneficiosa igualment important.

Resum de continguts

Especialitats

El nostre Departament en general està especialment orientat a la dona, amb tres grans equips consultors de Ginecologia, una Unitat de cirurgia de la mama i serveis auxiliars com els de radiologia i ecografia mamària, laboratori d’analítica i d’anatomia patològica.

Estem en condicions òptimes per a en una sola visita atendre íntegrament tots els aspectes.

Avui dia la gran majoria de trastorns mamaris per patologia o estètica poden ser corregits i tractats quirúrgicament. La infinita varietat de formes, mides i biotips fan que cada consulta i tractament sigui únic i personalitzat.

Comptem amb un equip especialitzat i molt experimentat en:

  • Augment de mames
  • Elevació de mames
  • Elevació de mames amb implants
  • Reducció de mames
  • Ginecomastias
  • Reconstrucció de mames

Casos

Les imatges de revistes o internet poden orientar o ser producte del màrqueting més agressiu però cada dona i cada pit són únics i només una visita personalitzada pot realment explorar, diagnosticar, informar i orientar la dona preocupada pels seus pits.

Contacte

Benvolgut pacient,

Contacta amb nosaltres i estudiarem quines opcions de tractament s’adapten més a les teves característiques.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template3
  • Trato inmejorable, La doctora Campoy y su equipo son muy amables y atentos. Las explicaciones siempre bien completas. Estoy muy contento con los resultados. Recomiendo pedir cita y que los conozcas personalmente.
  • Excelente centro, tanto la atencion de Teresa, Begoña, Arantxa y la doctora Merce que siempre me miman y tienen una atencion personalizada que en otros centros no ofrecen... y todos sus consejos y productos se adaptan a lo que necesito y deseo. Gracias.
  • Una clínica que mejora, cuida y mima. La profesionalidad del personal y el trato cercano ayudan a llevar todo el proceso. ¡Uno de esos lugares dónde uno se siente seguro y en buenas manos!