Remodelació facial

Hi ha algun tret físic en el teu rostre que t’agradaria modificar o harmonitzar?

Un cirurgià estètic et valorarà i t’informarà sobre les opcions que millor s’adapten als teus interessos. Sigui una remodelació facial o altres tècniques.

En que consisteix la remodelació facial?

La remodelació facial és la cirurgia que aconsegueix realitzar canvis en l’estructura i perfils de la cara, actuant principalment sobre els ossos facials tals com a mandíbula, mentó, pòmuls, arcs ciliars, maxil·lars i nas.

En els últims temps la remodelació de teixits tous a través de lipofilling (empelts de greix) també ha adquirit un paper notable.

En ocasions més que un defecte únic el que hi ha són desproporcions entre els diferents elements de la cara, la qual cosa trenca l’harmonia del rostre. per això una intervenció sobre una part d’ell, per ben feta que estigui, no sol tenir un resultat satisfactori.

La remodelació de certs angles de la cara, prominències o depressions serveixen per donar caràcter a una cara o per contra per suavitzar-la, però en tot cas per donar harmonia entre les seves parts.

Preguntes freqüents

Fa molt de mal?

No. Tallar, mobilitzar i fixar un os no dol gens de res.

El que si és cert és que per arribar a l’os cal fer incisions a la pell, mucosa i altres teixits tous que s’inflamen i provoquen molèsties. Però rarament dolors.

Em canviarà tota la cara?

Òbviament depenent de quantes zones es remodelin el canvi serà mes o menys espectacular.

Seguiràs sent tu mateix i les teves expressions i la mirada seran les mateixes.

Quan triga a veure’s el resultat?

Generalment es veu de manera immediata.

Quan disminueixi la inflamació els resultats es veuran més i millor.

La inflamació pot trigar a desaparèixer paulativament entre 15 dies i un mes.

Queden moltes cicatrius?

No. Molt poques i generalment no visibles, ja que es fan per l’interior de la boca o per plecs naturals on s’amaguen, a part de que la cara és la zona del cos que millor cicatritza.

Contacte

Benvolgut pacient,

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template1
4.2/5