Clínica de Medicina Estètica Dra. Mercè Campoy

Qualitat & Seguretat

La nostra prioritat és oferir una Medicina Estètica de qualitat. A la nostra clínica rebrà sempre informació veraç, àmplia, detallada avaluant les diferents opcions de tractament i oferint-li les teràpies, tècniques i tecnologia més avançada.

Dra. Mercè Campoy

Especialitats

Medicina Estètica

Tractaments i solucions amb criteris mèdics i estètics per a homes i per a dones a qui els importa l’envelliment i els processos naturals.

Tractaments làser

La utilització sempre els equips més moderns i les nostres mans expertes ens han convertit en un centre de referència entre professionals del sector i pacients.

Cirurgia Estètica

Cal veure’s molt bé, però no artificialment bé. La millora ha de ser natural, sense exagerar trets ni pretendre semblar molt més jove del que s’és.

Dietètica i Nutrició

Alimentació i nutrició bàsica i especialitzada per lluitar contra el sobrepes i l’obesitat però també contra la fibromialgia, fatiga crònica, astemia i depressió.

L’equip directiu i assitencial

La Dra Campoy l’atendrà personalment en un espai mèdic i entorn agradable i discret. L’informarà exhaustivament de tots els passos a seguir amb els seus tractaments. Treballem les seves necessitats de forma individualitzada i amb tècniques multidisciplinars.

 • Medicina estètica facial
 • Medicina estètica corporal
 • Tractaments làser
 • Micropigmentació
 • Cirurgia mamària
 • Cirurgia facial
 • Tractaments capilars
 • Varius
Foto retrato Dra Mercè Campoy

Dra Mercè Campoy

Directora mèdica

Pionera en Medicina Estètica i aplicació del làser a Espanya. Docent reconeguda en el sector.

Membre de la junta directiva de la SEME (Societat espanyola de medicina estètica)

Teresa Sánchez

Clínica medicina estètica

Assistenta especialista en medicina estètica. Dóna suport a tot l’equip mèdic del centre.

Arantxa Altayó

Coordinadora clínica

Infermera especialista en medicina estètica i coordinadora de la clínica. Addicionalment a les tasques de supervisió està present en tot el procés médic dels pacients.

L’equip mèdic

Dr. Alberto Musolas

Cirurgia Estètica

Dra. Dolores March Ortiz

Gineco estètica, Dietètica i Nutrició

Dr. Juan Rodríguez

Cirurgia vascular

Dr. José Antonio Canal

Làser
Dr. J. Ramon Ferreres clinica estetica dra merce campoy

Dr. J. Ramon Ferreres

Dermatologia
Foto retrato Dra Mercè Campoy

Dr. Mercè Campoy

Medicina estètica

Les nostres instal·lacions

Consultorio Mèdic Làser va néixer el 1987 com un dels centres pioners en Medicina Estètica sent dirigit i fundat per la Dra. Mercè Campoy. Passats uns anys, a l’Octubre de 2011, Consultori Mèdic Làser fa un pas endavant canviant el seu nom comercial per el de Dra. Mercè Campoy.

Actualment, Consultori Mèdic Làser és un Centre Autoritzat pel Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya amb el codi E-08578987.

Floating Review Template3
 • Trato inmejorable, La doctora Campoy y su equipo son muy amables y atentos. Las explicaciones siempre bien completas. Estoy muy contento con los resultados. Recomiendo pedir cita y que los conozcas pe... Leer más
 • Excelente centro, tanto la atencion de Teresa, Begoña, Arantxa y la doctora Merce que siempre me miman y tienen una atencion personalizada que en otros centros no ofrecen... y todos sus consejos y pr... Leer más
 • Una clínica que mejora, cuida y mima. La profesionalidad del personal y el trato cercano ayudan a llevar todo el proceso. ¡Uno de esos lugares dónde uno se siente seguro y en buenas manos!