Congreso mundial de Medicina Anti-Aging

montecarlo1

En fechas 4, 5 y 6 de Abril, asistí al XI Congreso Mundial de Medicina Antiaging (AMWC) que se celebró en Mónaco.
Este congreso se ha convertido en un referente europeo y mundial y al que hemos asistido más de 8.000 profesionales y en el cual se presentaron las últimas novedades en cuanto productos y aparatología, así como los trabajos realizados por los más prestigiosos investigadores.

montecarlo2

Altres escrits que et poden interessar

I Jornadas me pido la vida

I Jornades Me pido la vida amb Maribel Granados

El passat dijous 7 de Març, es va celebrar a l'hotel Alexandra de Barcelona, les I Jornades Me pido la vida. L'equip mèdic de la nostra clínica col·laborar en l'organització de l'esdeveniment. Unes jornades que tenen com a objectiu divulgar el càncer i donar resposta a molts tabús relacionats amb aspectes mèdics i de salut i bellesa personal. Va ser un dia molt especial i emotiu per a tots els assistents.Moltíssimes gràcies a tots els assistents, staff i col·laboradors que ho van fer possible.

+info
congreso medicina estética en barcelona

9è congrés, 5 continents

Qui ens coneixeu, i els que encara no, podeu intuir que quan un treballa per vocació és molt fàcil deixar-se convèncer per la seva professió. Hem fet algun que altre parèntesi en el nostre aturada estiuenca per seguir formant-nos en l'àmbit del làser i actualitzant-en el món de la medicina estètica.

+info