Alimentació i nutrició bàsica especialitzada

Primera consulta informativa gratuita


Alimentació i nutrició bàsica especialitzada

Al llarg de la nostra vida consumim unes 30 Tones d’aliments i tots ells per mantenir-nos en un pes saludable. Depèn del tipus d’aliments formin part de la nostra dieta l’organisme respondrà d’una manera o una altra. Aquests 30.000 quilos han de passar al nostre interior, ser absorbits pel nostre aparell digestiu, arribar al fetge on han de ser transformats i després enviats per la circulació a tot el cos on realitzaran les funcions per les quals són destinats (regenerar teixits, sintetitzar hormones, fabricar defenses…). Els Obesos i persones amb sobrepès poden arribar a menjar mes de 50 Tones.

El que mengem sí és important, ja que un excés o una manca d’aliments comporta més treball per a tota la nostra maquinària i de vegades un mal funcionament de les seves parts amb la consegüent aparició de malalties agudes o cròniques. Saber què hem de menjar i quan convé més fer-ho ajuda a mantenir-nos en forma.

Floating Review Template3
  • Una clínica que mejora, cuida y mima. La profesionalidad del personal y el trato cercano ayudan a llevar todo el proceso. ¡Uno de esos lugares dónde uno se siente seguro y en buenas manos!
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.