Col·legiada nº 27207. Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

La medicina integrativa combina teràpies mèdiques formals i teràpies de medicina complementària per a les quals existeixen dades científiques i estudis d’alta qualitat sobre la seva seguretat i eficàcia. La integració, ens permet als Metges ser més eficaços i menys agressius amb l’organisme dels pacients. Busquem l’origen dels problemes de salut, i l’abordem per apropar-nos a la millora de la qualitat de vida i / o a la curació del pacient.

Formació

  • Llicenciada en Cirurgia i Medicina per la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Expedit el 22 de febrer de de 1990.
  • Màster en Medicina Biològica i Teràpies Mèdiques Complementàries. Realitzat a la Universitat de València. Facultat de Medicina. Any 2005-2006
  • Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Especialitat en Ergonomia i Psicosociologia Any 2007. Expert Universitari En Medicina Antienvelliment Universitat de Sevilla.
  • Màster en Medicina Antienvelliment i Medicina Estètica per la Universitat Politècnica de Madrid.

Activitat professional

  • Responsable de Promoció Prevenció de la Salut de l’Agència de Salut Publica Vallès Occidental Oest del Departament de Salut Generalitat de Catalunya. Des de 2007 fins l’actualitat.

Membre del col·legi de Metges de Barcelona.

Coneix la valoració de pacients reals sobre el Dra. Lola March Ortiz a Doctoralia.