Factors de creixement per a una pell més jove

Factors de creixement per a una pell més jove

Els factors de creixement són un dels ingredients més avantguardistes i avançats, utilitzats en els últims anys en cosmètica. Gràcies a la seva gran eficàcia, en camps com el de la medicina regenerativa o traumatologia, a més de ser apte per a tot tipus de pells fan que els factors de creixement siguin una de les millors opcions per aconseguir una pell més reparada i més jove.
Descoberts en 1986 per Rita Levi-Montalcini, guardonada amb el Premi Nobel de Medicina, ha fet que, en l’actualitat, existeixin més de 60 tipus diferents de factors de creixement, aplicats en diferents branques de la medicina, sent el EFG (factor de creixement epidèrmic) el més utilitzat en l’àmbit de la bellesa.

La Dr. Mercedes Campoy Sánchez, Medico i Màster en Medicina Estètica, fundadora de la Clínica Campoy, ens explica en una entrevista per Heber Farma, prestigiós laboratori especialitzat en estètica i cura de la pell, que són exactament i com funciona aquest tractament basat en factors de creixement.

Heber Farma va ser pioner en l’àmbit mundial a aplicar els factors de creixement en la cosmètica, tant a nivell de cosmètica professional com de farmàcia. Avui dia, el laboratori madrileny, incorpora en els seus tractaments, els tres factors de creixement més eficients per aconseguir millorar i rejovenir la pell.

Què són exactament els factors de creixement?

Són proteïnes que estimulen a les cèl·lules de la mateixa pell perquè es regeneren i produeixi substàncies específiques.

Funcionen realment a nivell tòpic?

Si, funcionen, hi ha molts estudis que ho demostren. I són perfectes tant per si sols, com també com a complement als tractaments medico estètics que realitzem en consulta.

Quins efectes produeixen en la pell?

Són espectaculars. La pell apareix més tersa, lluminosa i hidratada, i amb l’aplicació a llarg termini, es prevenen (o corregeixen) els signes d’envelliment com la flàccides.

Perquè pells els recomana?

Són beneficiosos per a totes, fins i tot les més sensibles. No obstant això, són especialment interessants durant la menopausa, etapa en la qual disminueix la formació de col·lagen, i en pacients amb foto envelliment.

Altres escrits que et poden interessar