Jornades d’emergències i complicacions mèdiques de la SPME, Oporto 2018

Jornades d’emergències i complicacions mèdiques de la SPME, Oporto 2018

El passat 19 de maig, la Dra. Mercè Campoy va viatjar fins a Oporto (Portugal) en qualitat de ponent en les primeres jornades de l’Acadèmia de la Societat Portuguesa de Medicina Estètica (SPME) i en representació de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME).

Jornades d'emergències i complicacions en medicina estètica

En aquestes intenses jornades hem pogut repassar els protocols de reanimació cardiovascular davant de diverses afectacions i complicacions.

Hem aprofundit en les emergències i complicacions que poden sorgir davant peelings, toxina botulínica, mesoteràpia i tractament làser.

Finalment hem compartit un temps meravellosos amb els nostres companys portuguesos.

Que és la SEME

La Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) és una organització científica sense ànim de lucre fundada el 1984, i per això degana del sector.

Compta amb més de 1200 metges associats a tot Espanya.

La institució ha estat oficialment reconeguda per la Unió Internacional de Societats de Medicina Estètica (UIME).

Constitueix l’única organització espanyola d’aquesta àrea mèdica integrada en organitzacions europees i internacionals.

Els objectius de la Medicina Estètica són la restauració, el manteniment i la promoció de l’estètica, la bellesa i la salut, mitjançant pràctiques mèdiques no invasives.
Una de les funcions més importants de la SEME és que en cas que els ciutadans tingueu dubtes sempre us hi pugueu adreçar.

Que fan organitzacions com la SEME i la SPME per tu

El seu principal objectiu és garantir als ciutadans una Medicina Estètica segura, científica i eficaç.

Fomenten la formació universitària i reglada per als professionals que la desenvolupen, tenint en compte que la Medicina Estètica.

A més, la SEME manté contactes amb l’Administració (govern nacional i comunitats autònomes) i els òrgans de representació professional per col·laborar en la regularització d’aquesta àrea de dedicació mèdica.

Lluiten contra l’intrusisme i vetllen per un adequat control i inspecció dels centres sanitaris que ofereixen aquests tractaments.

Divulguen la medicina estètica perquè els pacients estiguin sempre ben informats i conscients.

Organitzen congressos nacionals i internacionals.

Són un organisme de referència per a tots els ciutadans.

Hola estimat lector@!

Amb aquesta entrada hem volgut compartir la nostra experiència a Oporto..

Altres escrits que et poden interessar

I Jornadas me pido la vida

I Jornades Me pido la vida amb Maribel Granados

El passat dijous 7 de Març, es va celebrar a l'hotel Alexandra de Barcelona, les I Jornades Me pido la vida. L'equip mèdic de la nostra clínica col·laborar en l'organització de l'esdeveniment. Unes jornades que tenen com a objectiu divulgar el càncer i donar resposta a molts tabús relacionats amb aspectes mèdics i de salut i bellesa personal. Va ser un dia molt especial i emotiu per a tots els assistents. Moltíssimes gràcies a tots els assistents, staff i col·laboradors que ho van fer possible.

+info
congreso medicina estética en barcelona

9è congrés, 5 continents

Qui ens coneixeu, i els que encara no, podeu intuir que quan un treballa per vocació és molt fàcil deixar-se convèncer per la seva professió. Hem fet algun que altre parèntesi en el nostre aturada estiuenca per seguir formant-nos en l'àmbit del làser i actualitzant-en el món de la medicina estètica.

+info