¿La seva crema cobreix les necessitats de la seva pell?

¿La seva crema cobreix les necessitats de la seva pell?

Al mercat existeix una àmplia varietat de cremes per a la pell. En funció de la nostra epidermis, si la nostra pell és seca, normal o pell mixta tindrem unes necessitats diferenciades.

Tipus de pell: seca, normal i grassa

Pell seca: es caracteritza per un mal funcionament de les glàndules sebàcies que no produeixen suficients fluids per lubricar la pell i protegir-les contra les pèrdues d’aigua. La incidència d’aquest problema s’ha incrementat darrerament per la pol·lució i l’abús de gels i sabons.

Pell normal: és suau al tacte i el seu to és més aviat uniforme. La seva textura és suau i els seus porus (petites cavitats en la superfície de la pell, més o menys dilatades) són poc visibles. La pell normal no presenta cap imperfecció aparent.

La pell grassa: El cutis gras es caracteritza per un excés de sèu que es tradueix en un aspecte brillant, amb els porus de la pell dilatats i la presència de lesions inflamatòries, barbs i punts negres.

Triar entre 13 tipus de cremes

S’identifiquen 13 tipus de cremes que responen diferentment en funció de la epidermis i tipus de pell.

 • Despigmentants: Cremes intensives dissenyades per tractar melasmes o taques facials i corporals. També disposem de cremes que inhibeixen i prevenen la formació de taques.
 • Pell amb acné i greix: Cremes seborreguladoras de pells grasses i tractament cosmetológico de l’acné moderat o avançat, reparació cutània de marques, taques i acné.
 • Cremes per a pell mixta o grassa: Cremes formulades sense greixos que no oclouen els porus i que prevenen la seva hipersecreció.
 • Pell seca i normal: cremes que hidraten, protegeixen i nodreixen la pell. Donant suavitat i elasticitat. I aportant un òptim nivell hídric cutani.
 • Pells madures: Cremes amb els últims i més eficaços actius anti edat capaços de reduir arrugues, línies d’expressió, petites taques i imperfeccions. S’observa el seu efecte regenerador del substrat dèrmic en la 1a setmana d’ús.
 • Contorns d’ulls: Formulació que conté actius que redueixen les bosses i ulleres. Estimula l’activitat cel·lular millorant l’elasticitat i fermesa.
 • Contorn d’ulls despigmentant: Combinació d’extractes de plantes i agents clarificants, la qual millora l’aspecte de la pell fosca de les zones pròximes als ulls.
 • Antiarrugues: Cremes de Prevenció i tractament d’arrugues. Reafirmant facial. Recupera la pell opaca i fatigada en segons.
 • Reafirmants: Lifting a la cara, coll i escot. Prevenció i tractament de la flaccidesa facial
 • Antioxidants: Revolucionàries fórmules que es presenten amb les més altes concentracions de Vitamina C estable del mercat. Orientades a unificar el to de la pell, aportar lluminositat i recuperar els danys de l’envelliment cutani.
 • Regeneradores cutànies: Recuperació i redensificació dèrmica gràcies a rosa mosqueta, adaptant-se a cada tipus de pell.
 • Cremes coll escot: Tractament ideal per tractar aquestes zones, tenint en compte que la pell del coll com la de l’escot són més fines, amb menys glàndules sebàcies i menor quantitat de teixit adipós i conjuntiu.
 • Cremes corporals: productes cosmètics específicament indicats per cuidar la pell del cos, de forma molt efectiva, gràcies a la combinació de diversos ingredients actius a màximes dosis.

Com triar la crema que millor s'adapta a la meva pell?

Com podeu observar, triar la crema que s’adapta millor a les vostres necessitats segons el vostre tipus de pell pot ser de vegades una tasca complexa i que requereix de consell professional segons el cas.

A la Clínica Dra. Mercè Campoy, l’ajudem a triar el cosmocéutic adequat per al seu tipus de pell, assessorem sobre una completa gamma de productes d’ús professional i oferim una gran varietat, tenint en compte la seva edat, tipus de pell, problemàtica concreta que volem solucionar. Gràcies a la seva estudiada formulació i a partir d’una combinació de principis actius a altes dosis, actuen com a complement idoni als tractaments dermoestètics professionals.

És una nova forma de cuidar la pell amb productes que actuen de forma eficaç, millorant l’aspecte d’homes i dones que volen resultats efectius, i duradors.

El nostre equip mèdic l’assessora.

Altres escrits que et poden interessar