Unitat de tractaments làser

El làser és un mètode amb múltiples utilitats mèdiques a nivell dermatològic i cirurgià. És un mètode excel·lent per tractar l’envelliment de la pell, taques, varius, fongs i berrugues. Amb una mínima agressió sobre el cos permet una ràpida recuperació.

Som el centre autoritzat E-08.578.987.

Disposem d’equips renovats i d’última generació.

La Dra Mercè Campoy és pionera a Espanya en l’aplicació d’aquest tipus de tractaments i una formadora i professional de dilatada experiència i reconeguda en el sector.

La Clínica de Medicina Estètica Dra. Mercè Campoy incorpora la Unitat de Làser.

A continuació donem resposta a algunes preguntes freqüents i expliquem els tractaments més habituals que podem oferir-li.

Tractaments freqüents

Eliminació de tatuatges

El làser és la millor alternativa per eliminar tant tatoos professionals com tatuatges traumàtics. En aquesta secció trobaràs una completa guia de qualitat amb totes les respostes a les preguntes freqüents sobre la eliminació de tatuatges amb làser Q-Switched dels nostres pacients.

+info

Eliminació de berrugues

El làser és un mètode molt eficaç per al tractament de les berrugues o “queratosi seborreica”. La nostra clínica ofereix el sistema CO2 fraccional MULTISCANDUO, l’última generació de làser.

+info

Eliminació de fongs a les ungles

Eliminem els molestos microorganismes de les ungles dels peus i / o les mans.

+info

Eliminació de taques cutànies

Amb el làser es destrueix l’excés de pigment sense danyar la pell, així les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un aspecte totalment natural.

+info

Varius

Les varius són una dilatació anormal de les venes superficials. Apareixen amb més freqüència en les extremitats inferiors.

+info

Depilació làser

Els polsos de llum absorbits selectivament per la melanina són energia lumínica que és transformada en calor que danya les estructures del fol·licle pilós responsables de la generació del pèl.

+info

Melasma - Taques a la pell

És un trastorn cutani molt comú, que pot afectar a qualsevol persona. Utilitzem les mes tècniques més modernes retornar a la pell la seva brillantor original.

+info

Llum polsada intensa (IPL)

L’IPL és un equip mèdic molt sofisticat que emet una llum especial i penetra a la pell per combatre el pas del temps i efectes del sol.

+info

Resurfacing

Rejoveniment cutani amb làser per eliminar les arrugues profundes, hiperpigmentacions, taques i casos d’envelliment molt important.

+info

Làser vascular

El làser travessa la pell del pacient i es transforma en calor a absorbit per l’hemoglobina dels vasos lesionats.

+info

El nostre equip d'especialistes

Dr. José Antonio Canal (Col·legiat núm. 434891 – Col·legi Oficial de Metges de Barcelona).

Saber més sobre el Dr. Jose Antonio Canal
Foto retrato Dra Mercè Campoy
Dra Mercè Campoy, especialista en medicina estètica i medicina làser

Dra. Mercè Campoy (Col·legiada núm.23775 – Col·legi Oficial de Metges de Barcelona)

Saber més sobre la Dra. Mercè Campoy

Publicacions proposades del nostre blog

Contacte

Estimada pacient,

A la clínica de la Doctora Campoy podem ajudar-te.

Oferim una primera visita informativa gratuïta .

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template3
  • Trato inmejorable, La doctora Campoy y su equipo son muy amables y atentos. Las explicaciones siempre bien completas. Estoy muy contento con los resultados. Recomiendo pedir cita y que los conozcas pe... Leer más
  • Una clínica que mejora, cuida y mima. La profesionalidad del personal y el trato cercano ayudan a llevar todo el proceso. ¡Uno de esos lugares dónde uno se siente seguro y en buenas manos!
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.