Eliminació de fongs a les ungles

En aquesta pàgina trobaràs informació sobre que són els fongs, els tipus de fongs que ens poden afectar, les malalties que causen i com els podem prevenir.

Aquests molestos microorganismes es poden eliminar mitjançant tractament làser.

Ens centrem en l’afectació més comuna, els fongs a les ungles dels peus .

Per què el làser és millor que altres mètodes?

Visita el nostre diccionari de la medicina estètica per saber que és el llit unguial

El tractament amb làser és indolor.

Produeix una sensació càlida bastant agradable que s’estén a través de l’ungla fins al llit unguial.

És totalment localitzat. El que el converteix en un procediment excel·lent per tractar fongs en les ungles dels peus.

Tan sols l’ungla immediata com l’àrea circumdant es veuen afectats, de manera que qualsevol teixit sa es queda totalment intacte.

No cal preocupar-se que es faci malbé cap de les altres ungles sanes amb el tractament.

El mètode làser no té efectes secundaris coneguts ni al·lèrgies per als pacients com per contra si el tenen les cremes i ungüents que se solen utilitzar per tractar els fongs.

El làser mata els fongs i no fa mal al pacient. Es tracta d’una cura realment efectiva .

Tingueu present, que es tracta del mateix mecanisme utilitzat en la producció d’aliments per controlar els bacteris i els fongs dels aliments infectats.

Com elimina els fongs el tractament amb làser?

El làser està dissenyat per a ser un procediment no invasiu i per tractar fàcilment el fong de la ungla del peu.

A diferència d’altres tractaments, el làser fungicida d’ungles dels peus s’administra en només unes poques sessions curtes. Després d’aquestes sessions, haurien d’haver-eliminat els fongs, encara que porta temps que l’ungla creixi.

El tractament amb làser funciona per un simple mecanisme. És administrat per un petit dispositiu amb bolígraf làser que es desplaça cap endavant i enrere a través de l’ungla del peu. Aquest dispositiu de ploma té un raig infraroig indolor, que és la part necessària i efectiva del tractament.

El raig infraroig destrueix les espores per les quals es reprodueix el fong, és a dir, que vol dir que no es pot propagar.

A causa que el fong no pot disseminar, ja no pot seguir creixent en l’ungla del peu. Com a tal, es desenvolupa gradualment: l’ungla sana, amb el temps, reemplaça l’ungla del peu infectada pel fong.

A mesura que el làser va destruint les espores del fong, és possible que es vegi un espectacle de focs artificials a petita escala. Les espores exploten i chispean quan la llum del làser passa sobre elles poc a poc. Es deu al fet que estan explotant literalment sota la llum del làser, encara que això no fa mal.

El risc de tornar-se a infectar és bastant alt, de manera que es recomana reemplaçar els mitjons i les sabates.

Existeixen productes recomanats disponibles a les farmàcies habituals que ajudaran a mantenir el fong allunyat.

Amb el tractament i l’assessorament combinats, s’ha de poder mantenir a ratlla als fongs en les ungles dels peus.

Quant dura el tractament?

Els fongs de les ungles són el tipus de problema que es queda per molt més temps del que ens agradaria.

La primera sessió de tractament és només el començament, ja que porta bastant temps eliminar els fongs de les ungles.

La durada del tractament per a la ungla del peu pot variar. Cada vegada que vagi a una sessió per al tractament amb làser, el portarà una hora completar-lo.

Hem d’estar segurs que cada ungla ha estat tractada completament.

El tractament requereix de diverses visites. Cada espora del fong ha de ser destruïda. O s’estendrà una vegada més.

Cada tractament va reduint progressivament el risc que el fong torni a aparèixer més endavant després que es completi la cura.

També hauran de transcórrer diversos mesos abans que l’ungla del peu s’acabi de curar del tot. L’ungla del peu morta ha de ser reemplaçada per un teixit nou i saludable.

La durada de temps de recuperació és normal en el context del tractament per eliminar els fongs de les ungles, ja que normalment és difícil.

Les cremes i ungüents prenen una quantitat de temps similar per aconseguir els mateixos resultats, el que pot ser frustrant.

Desafortunadament, no hi ha una solució ràpida i fàcil per eliminar els fongs de les ungles dels peus, per la qual cosa ha de ser pacient.

És segur?

El tractament amb làser per eliminar els fongs és completament segur i s’usa per a una gran quantitat d’afeccions, a més de per a l’eliminació de fongs.

Se sol utilitzar com a mètode per controlar el cabell corporal i ha de ser administrat per professionals.

També es fa servir per eliminar les taques de pell, lunars i altres imperfeccions del cos, de forma completament segura. De tots ells hem parlat en anteriors monogràfics.

No és d’estranyar que també es faci servir per eliminar els fongs, ja que els raigs làser maten els bacteris i els fongs.

El mètode amb làser és fins i tot més segur que les alternatives que s’ofereixen per tractar els fongs en les ungles.

A més, ens evita els efectes secundaris debilitants i reaccions al·lèrgiques a determinats ingredients d’alguns coneguts fàrmacs.

Recomanacions posteriors

Un cop acabades les sessions de tractament làser, s’ha d’extremar la higiene bàsica i utilitzar algun producte que ajudi a controlar la humitat dins el calçat.

S’hauran reemplaçar les sabatilles i els mitjons ja que estaran contagiats.

En alguns casos es recomana utilitzar algun vernís d’ungles com a tractament auxiliar del làser.

Transcorregut el temps necessari perquè creixi l’ungla sana (entre 6 i 12 mesos) es plantejarà un nou cultiu per comprovar que el tractament hagi estat eficaç.

Contacte

Estimats pacients,

Sabem que els fongs són una malaltia molesta. Deixa d’amagar els teus peus sota la sorra de la platja i vine a veure’ns.

La medicina estètica ens pot ajudar a sentir-nos millor.

Oferim una primera visita informativa gratuïta.

Estem a la vostra disposició per les vies habituals de contacte.