Rejoveniment facial (resurfacing)

El resurfacing és el tractament de rejoveniment cutani amb làser.

S’utilitza per eliminar les arrugues profundes i lesions cutànies (sobretot hiperpigmentacions i taques) i també en casos d’envelliment molt important.

S’aplica en tota la cara o en zones específiques, com la peribucal o la periorbitària.

Sistema CO2 fraccional MULTISCANTM DUO

A la nostra clínica disposem del Sistema CO2 fraccional MULTISCANTMDUO.

És un làser tradicional (la tecnologia més reconeguda i utilitzada per al rejoveniment de la cara a la cirurgia dermatològica) associat al nou sistema escàner MULTISCANTM, que fracciona la llum làser, la qual, impactant amb la pell de la cara, crea petits punts múltiples, molt poc visibles, alternant-los amb teixit sa.

El fraccionament de la llum làser permet una ràpida cicatrització en els punts que podrà durar d’algunes hores fins alguns dies, segons el tractament escollit.

Aquests punts làser provoquen una regeneració i remodelació immediata del col·lagen i un rejoveniment durador i global de la seva pell.

És dolorós?

L’avantatge del fraccionament del Làser CO2, comparat als Sistemes CO2 tradicionals, és una lesió sense dolor. El tractament es pot realitzar sobre la cara, el coll, l’escot i les mans. Poden ser tractats diversos tipus de pell. Segons el tractament triat, podrà sentir picor més o menys forts. Una crema anestèsica local aplicada abans de la sessió podrà eventualment ser utilitzada per evitar la molèstia a les persones més sensibles.

Quant dura una sessió?

La durada de la sessió varia segons el tractament escollit, normalment una mitja hora.

Quantes sessions i precaucions són necessàries?

Des de la primera sessió és possible obtenir bons resultats d’acord al cas. El seu metge decidirà si necessitarà més sessions en funció del tractament triat, de la seva pell i de les seves necessitats.

Evita l’exposició solar de les àrees tractades. S’aconsella, a més, l’ús d’una pantalla total. Podràs experimentar una vermellor post-lesió temporal que, segons el tractament escollit, durarà d’algunes hores a alguns dies.

Quant cal esperar per veure els primers resultats?

Els primers resultats són visibles després de la primera sessió: vostè notarà una pell evidentment més tònica.
Les arrugues més profundes milloraran progressivament en els mesos del seu últim tractament, gràcies a l’estimulació del col·lagen provocada pel làser.

Quant duraran els resultats obtinguts?

El tractament amb el Sistema CO2 fraccional MULTISCANTM DUO li donarà resultats duradors. No obstant això, l’envelliment natural de la seva pell provocarà una progressiva difuminació de la millora obtinguda. És possible repetir els tractaments amb el Sistema CO2 fraccional MULTISCANTM DUO per mantenir els resultats obtinguts en el temps.

Contacte

Benvolgut pacient,

Contacta amb nosaltres i estudiarem quines opcions de tractament s’adapten més a les teves característiques.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.