Unitat de Medicina Estètica

L’envelliment i els transtorns cutanis són processos que afecten a homes i dones en diferents etapes i moments de la vida. A la Clinca de Medicina Estètica de la Dra. Mercè Campoy els tractem amb criteris mèdics i estètics.

Oferim serveis de medicina facial, medicina corporal i medicina capil·lar.

Lift en 8 punts

Cada vegada és menys necessari passar pel quiròfan per millorar el nostre aspecte. Li proposem el Lifting sense cirurgia.

Arrugues facials

Utilitzem una gamma de gels d’àcid hialurònic d’última generació, la qual cosa ens permet tractar arrugues fines, mitjanes i profundes.

Fils tensors

Lifting Express sense quiròfan ni incisions. Nova tècnica regeneradora d’efecte lifting, basada en la implantació de fils reabsorbibles de Polidioxarona.

Hidratació amb àcid hialurònic no reticulat

És un tractament que hidrata suau i profundament, ja que conté àcid hialurònic i manitol, un antioxidant molt conegut.

Mesoteràpia o Mesolift

Procediment mèdic-estètic basat en l’estimulació dels processos metabòlics de l’organisme que exerceix una important acció preventiva de l’envelliment cutani.

Plasma ric en plaquetes (PRP)

El Plasma Ric en Plaquetes s’obté a partir de la pròpia sang del pacient, mitjançant un procés que inclou en centrifugat d’una mostra de sang. S’aplica a la pell per mitjà de micro injeccions.

Tractaments capilars

Dermaheal HL, és una solució per a la recuperació del cabell en injecció subcutània (ISC). No conté derivats animals i té ingredients revitalizans.

Peeling

Cada vegada és menys necessari passar pel quiròfan per millorar el nostre aspecte. Li proposem el Lifting sense cirurgia.

PRXT-33 Biorevitalització de la pell

El PRX-T33 és un biorevitalitzant que millora notablement l’aparença de la pell, rejovenint-la sense danyar-la. Es pot utilitzar en totes les èpoques de l’any.

Acné i seqüeles

Les lesions d’acné poden deixar marques i cicatrius permanents. És important realitzar un tractament precoç i adequat. Aquest varia en funció del tipus i grau de l’acné.

Eco estètica

Aplicació de l’ecografia com a tècnica de diagnòstic mèdic en Medicina i Cirurgia Estètica. Permet que diagnosticar de forma més precisa alteracions estètiques freqüents.

Melasma

És un trastorn cutani molt comú, que pot afectar a qualsevol persona. Utilitzem les tècniques més modernes per retornar a la pell super brillantor original.

Flacciditat corporal

Comptem amb diferents tractaments per combatre la flacciditat corporal tot obtenint uns resultats òptims individualitzats.

Cel·lulitis

Els millors resultats s’aconsegueixen per combatre la cel·lulitis és la combinació de tractaments com la mesoteràpia, l’electroestètica o les ones russes.

Varius

Anomenem varius a la dilatació anormal de les venes superficials, localitzant-se amb més freqüència a les extremitats inferiors.

Primera consulta informativa gratuita

Floating Review Template3
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.
  • Trato excelente y muy buena relación calidad-precios. Cero queja.