PRX-T33 Biorevitalització de la pell

Vols rejuvenir l’aparença de la teva pell sense danyar-la?

Vols fer-ho sense la necessitat d’agulles?

El tractament PRX-T33 de biorevitalització de la pell ofereix resultats sorprenents.

Què és el PRX-T33?

El PRX-T33 és un dispositiu mèdic patentat per WiCo®med amb marcatge CE desenvolupat per la Dermatòloga Rossana Castellana (Itàlia).

Combina el TCA al 33%, l’aigua oxigenada (H202) i l’àcid kòjic al 5% en una formulació innovadora, que ens proporciona una àmplia cobertura antibacteriana.

És un biorevitalizante que millora notablement l’aparença de la pell, rejovenint-sense danyar-la.

Com actúa?

El PRX-T33 afavoreix l’estimulació dels fibroblasts i els factors de creixement sense generar inflamació ni dany en el teixit del pacient.

No produeix efecte frost (pelat).

Es pot realitzar en totes les èpoques de l’any, fins i tot a l’estiu, no és fotosensibilitzant i es pot indicar en tots els foto tipus de pell, inclosos els més alts.

Qui és un bon candidat per al tractament?

Pacients d’ambdós sexes i de qualsevol edat.

Molt adequat en el tractament de la pell fotoenvellida i que presenta flacciditat, millora la seva aparença de manera notable generant una redensificació del teixit.

Indicat en el tractament del melasma, estries i cicatritzi atròfiques depressives de varicel·la i acne. Així mateix s’han obtingut bons resultats en el tractament de cicatrius hipertròfiques i queloides.

A la resta del cos s’han observat resultats visibles en la correcció de flacciditat de cuixes, abdomen braços i esquena.

Contacte

Benvolgut pacient,

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template1
4.2/5