Unitat d'Oncoestètica

En paraules de Maribel Granados de @MePidoLaVida acceptar el càncer és primordial per seguir endavant.

Entre els seus efectes més visibles el càncer sovint comporta bregar amb la caiguda de pèl, la pèrdua de celles i pestanyes, cicatrius o la pèrdua de l’arèola i mugró.

Per oferir benestar i la possibilitat de fer més suportable la nostra lluita la Clínica de la Dra. Mercè Campoy incorpora la Unitat de Oncoestética.

Micropigmentació

Oferim orientació, assessorament i informació estètica oncològica a pacients, durant i després dels tractaments oncològics per afavorir un millor maneig de les seqüeles de la quimioteràpia, cirurgia, radioteràpia o teràpia hormonal o biològica.

Responem a les necessitats de veure i abordar la malaltia des de tots els angles possibles. Des de la prevenció fins a la recuperació de la imatge saludable. Ajudem als pacients oncològics a que un cop superada la seva malaltia o durant aquesta, tinguin una imatge bella i saludable que sens dubte és també fonamental per sentir-nos millor i propiciar la curació.

Sempre sota supervisió mèdica.

+ info

El nostre equip d'especialistes

Laura del Río, técnica especialista en micropigmentació paramèdica i estètica realitzarà les valoracions oportunes.

Et proposem les següents publicacions del nostre blog

Contacte

Benvolgut pacient,

Oferim una primera visita informativa gratuita.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template3
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.
  • Trato excelente y muy buena relación calidad-precios. Cero queja.