Unitat d'Oncoestètica

En paraules de Maribel Granados de @MePidoLaVida acceptar el càncer és primordial per seguir endavant.

Entre els seus efectes més visibles el càncer sovint comporta bregar amb la caiguda de pèl, la pèrdua de celles i pestanyes, cicatrius o la pèrdua de l’arèola i mugró.

Per oferir benestar i la possibilitat de fer més suportable la nostra lluita la Clínica de la Dra. Mercè Campoy incorpora la Unitat de Oncoestética.

Micropigmentació

Oferim orientació, assessorament i informació estètica oncològica a pacients, durant i després dels tractaments oncològics per afavorir un millor maneig de les seqüeles de la quimioteràpia, cirurgia, radioteràpia o teràpia hormonal o biològica.

Responem a les necessitats de veure i abordar la malaltia des de tots els angles possibles. Des de la prevenció fins a la recuperació de la imatge saludable. Ajudem als pacients oncològics a que un cop superada la seva malaltia o durant aquesta, tinguin una imatge bella i saludable que sens dubte és també fonamental per sentir-nos millor i propiciar la curació.

Sempre sota supervisió mèdica.

+ info

El nostre equip d'especialistes

Laura del Río

Laura del Río, técnica especialista en micropigmentació paramèdica i estètica realitzarà les valoracions oportunes.

Et proposem les següents publicacions del nostre blog

Contacte

Benvolgut pacient,

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.

Floating Review Template3
  • He utilizado los servicios de la Dra. Campoy y estoy muy satisfecho con el trato recibido y por el resultado obtenido. Una clínica con muchos años de experiencia y con profesionales atentos y buenos. Recomiendo esta clínica.
  • Muy contenta con todos los tratamientos de la Dra.Campoy y un trato excelente del personal. Te aconsejan y asesoran y los precios me parecen correctos para la calidad de sus tratamientos, siempre innovando con las últimas tecnologías. Gracias equipo.
  • Un equipo con grandes profesionales q tengo la suerte de conocerlos personalmente con unos resultados excelentes!!!!