Parada tècnica del 23 de julio al 9 de septembre

Parada tècnica del 23 de julio al 9 de septembre

Benvolguts pacients,

Estem d’obres!

Aquest mes d’agost a la nostra clínica de medicina estètica es respira una intensa activitat de professionals de moltíssimes disciplines.

Després de la celebració del nostre 30 aniversari el 2017, aquest 2018 hem decidit que havia arribat el moment de preparar una nova sorpresa.

Alguns podríeu pensar que es tracta d’un nou equip làser. D’un nou departament mèdic.

Potser si ho sigui en un futur … Però no en aquesta ocasió ens toca tractar els nostres làsers amb la cura que aquests sensibles i moderns equips de precisió requereixen.

Entre els dies 23 de juliol i 9 de setembre estem en un parada tècnica d’envergadura per renovar i reacondicionar la nostra clínica.

Una clínica rejovenida ens permetrà millorar la qualitat de servei dels nostres tractaments de medicina estètica.

Estem desitjosos de presentar-vos el nostre nou look & feel.

I d’anunciar novetats en la nostra cartera de tractaments que encara no volem aclarir per cuidar fins l’últim detall.

Per a tots els que ens esteu fent consultes per les vies habituals de contacte sentim no poder-vos atendre. Utilitzar preferiblement el correu electrònic.

Per a tots els pacients que pugueu tenir qualsevol urgència prèviament ja us hem informat de quina és la nostra línia vermella.

Acomiadem aquesta publicació desitjant a tots un bon estiu i vacances.

Altres escrits que et poden interessar

Digues no a l’intrusisme laboral!

Quan volem accedir a un tractament de medicina estètica tots volem veure'ns millor sense que resulti en un perjudici per a la nostra salut. No hauríem pensar-ho com una qüestió econòmica sinó de tranquil·litat i benestar. L'intrusisme laboral en medicina estètica és una realitat que preocupa cada vegada més als professionals del sector.

+info

Entrevista a la doctora Mercè Campoy en el programa OratoriaRadio

Saber aplicar el tractament adequat segons les necessitats del pacient és tan important com saber-ho comunicar amb l'empatia suficient. En altres ocasions, en la nostra faceta docent i científica necessitem transmetre el que han après a altres companys de professió. Aquests motius han portat a la doctora Campoy ha de ser alumna aquest 2017 en un curs intensiu de l'Escola Europea de oratòria (EEO, Madrid) i a ser entrevistada per l'experta en oratòria Mònica Pérez de las Heras al programa de ràdio Oratòria Ràdio.

+info