Participació al XXI World Congress de medicina Estètica a Istambul

Participació al XXI World Congress de medicina Estètica a Istambul

Hem d’admetre-ho, els professionals mèdics sentim passió per la nostra carrera i ens encanta viatjar, seguir formant-nos i mantenir el contacte amb els nostres col·legues de treball i estudi.

La Dra Mercè Campoy no és una excepció i el passat 26 octubre va assistir a l’XXI World Congress of aesthetic Medicine a Turquia (Istanbul) en representació de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) de la qual la Dra Campoy és membre de la junta directiva. En aquesta ocasió es celebrava una reunió de la Unió Internacional de Medicina Estètica (UIME).

L’esdeveniment va ser organitzat per la Aesthetic Medicine Society de Turquia i en ella es va poder gaudir de sessions demostratives formatives de gran qualitat. Per posar tan sols alguns exemples podem citar una sessió del Dr. Bill Andrews (USA) sobre Anti-Aging and Regenerative Medicine Focus on DNA, una sessió de la Dra. Irina Poleva (Itàlia) sobre Lasers, LED, Radiofrequency o una sessió sobre hair per part del Dr. Andrea Marliani (Itàlia). I ponents de la talla del Dr. Ahmet Atalık o la Dra. Beril Özlem Leylek. I obviant a la llista molts col·legues de professió que van fer intervencions també remarcables.

Dra. Mercè Campoy Sànchez juntament amb els presidents de la Societat Mexicana de Medicina Estètica (SMCME), la Societat Equatoriana de Medicina Estètica (SEEM) i el President electe de la (UIME)

La UIME és una associació internacional fundada a França el 1975 que té per objectiu divulgar les últimes tecnologies en tractaments d’estètica entre els professionals mèdics dels seus països integrants. Vam tenir l’oportunitat de compartir experiències amb la resta de presidents de les diferents societats metge estètiques de 40 països.

¿Què és la SEME?

Societat espanyola de medicina estètica

La SEME és una organització científica sense ànim de lucre que compta amb més de 1000 metges associats a Espanya. Treballem per garantir als ciutadans una Medicina Estètica segura, científica i eficaç.

I va arribar el nostre torn de compartir coneixements. Si mireu la web del congrés podreu trobar la nostra foto dins de la categoria de ponents. Un honor!

Dispersió de tinta en els tractaments d'eliminació de tatuatges

El tema triat va ser com abordar la dispersió de tinta en els tractaments d’eliminació de tatuatges. Qüestió en la que som referents i per la que en una ocasió ja vam ser entrevistats a la Vanguardia.

Per finalitzar, us mostrem un exemple d’una xerrada d’un dels nostres companys perquè us pugueu fer una idea de l’ambient que es respirava al congrés. En aquest cas us presentem la ponència del Dr. Andrea Corbo, Dermatòleg.

Com podeu veure, una delícia per als metges. Ens encanta aprofitar el temps i si és dedicats a la nostra passió molt millor!

Altres escrits que et poden interessar