Què és el coaching nutricional?

“Procés a través del qual la persona identifica i venç els seus obstacles, crea l’entorn adequat i adopta l’actitud i la determinació necessària per aconseguir el canvi en la seva alimentació, aconseguint també millorar altres aspectes de la seva persona i del seu estil de vida.”

En què et pot ajudar el COACHING NUTRICIONAL?

Va més enllà de realitzar una dieta, tenir bons hàbits i fer exercici. És un entrenament únic i personalitzat que t’ajuda a prendre consciencia del teu cos i del teu benestar. Et prepara, si hi estàs disposat, a realitzar les accions necessàries per aconseguir una salut òptima, energia, vitalitat i el cos en forma.

Es tracta d’ajudar-te en el procés de canvi, per tal d’evitar hàbits alimentaris o de salut no recomanables, i així aconseguir que milloris la teva salut física i el teu benestar emocional.

  • Transformar la teva alimentació segons les teues necessitats físiques i emocionals.
  • Renovar el teu cos i sentir energia i vitalitat tot el dia.
  • Canviar l’actitud i no deixar-se emportar per les excuses de falta de temps, cansament, estrès…
  • Alliberar-te de creences i condicionaments relacionats amb l’acte de menjar, que probablement vénen de la     infància i de l’entorn (família, treball, context econòmic…)
  • Ser conscient dels efectes físics emocionals del aliments en el cos.
  • Tenir les eines adequades per adaptar l’alimentació en cada moment.

.

Altres escrits que et poden interessar

Curso de Micronutrición de Laboratorios Ysonut

Desde 1994, Laboratorios Ysonut se ha especializado en el desarrollo de protocolos nutricionales con aval científico. Sólo un tratamiento personalizado, siguiendo las indicaciones de un profesional de la salud especialmente formado en el ámbito de la micronutrición, garantiza la obtención de una mejor salud y un mayor bienestar. Hemos asistido a un curso sobre Micronutrición

+info