Junta directiva de la Sociedad Española de Medicina Estètica 2016

Junta directiva de la Sociedad Española de Medicina Estètica 2016

14 de Novembre de 2016

SEME – La Dra. Mercè Campoy ha estat elegida membre de la junta directiva de la Societat Espanyola de Medicina Estètica.

Durant el cap de setmana s’han celebrat al Col·legi de Metges de Bilbao les Jornades d’actualització en peelings mèdics, amb un gran èxit d’afluència i on els ponents van exposar les diferents propostes de cada un. Es va generar un interessantíssim debat sobre tots i cadascun dels peelings, en què van participar no només els ponents, sinó també els socis assistents, la qual cosa va fer d’aquestes jornades que ens van ser d’extraordinària utilitat, tant per reciclar conceptes com per aprendre les noves fórmules i aplicacions.

Es va fer un repàs a fons, tant teòric com pràctic, amb vídeos molt il·lustratius, des dels pílings més superficials fins als més profunds.

Des de la SEME volem agrair als ponents seu esforç i presentació dels nous peeling, i tots els socis la seva assistència i també a la seva aportació en els debats generats.

Al final de la Jornada es va procedir a la votació en les Eleccions a Junta Directiva de la SEME. La Candidatura representada per la Dra. Vega resulta reelegida per unanimitat, sense cap vot en contra. Per aquests, també volem agrair a tots els socis assistents i als que van delegar el vot la confiança dipositada en aquesta nova Junta Directiva.

2016-11-14_comunicado_Nueva-Junta-SEME

Altres escrits que et poden interessar