Taller d’acompanyament del pacient en tractament oncològic

Taller d’acompanyament del pacient en tractament oncològic

El dimarts 11 de juny vam realitzar un taller de Oncoestètica a la nostra clínica en col·laboració amb els laboratoris Avene(@eauthermaleavenespain). Van participar 12 pacients.

La jornada es va obrir amb una petita teoria sobre les cures de la pell i el maquillatge en pacient oncològic. Seguidament, Eva, una pacient en tractament va fer de model i vam aplicar el que s’havia après.

Al taller vam comptar també amb la presència de Maribel: una jove que també lluita contra el càncer i dóna suport a través del seu compte d’instagram @mepidolavida; compte amb més de 8.500 seguidors. Sobre ella destaca la seva capacitat de comunicar i la seva vitalitat.

També va estar amb nosaltres Andrea, fundadora de @micompanerodeviaje. Els objectius principals del projecte són donar suport a joves amb càncer i recaptar fons per a la investigació de la malaltia.

Des de la unitat de Oncoestètica de la nostra clínica volem agraïr a totes les persones que van participar, especialment al laboratori Avene:

Sole Reperaz, directora de Formació Avene
Helena Ramos, la formadora del taller Avene
María Calbo, visitadora mèdica Avene

Us deixem alguna foto més de com va anar la tarda.

Taller ONcoestética amb la dra campoy

Altres escrits que et poden interessar

Symposium Internacional en Avances en Dermatología Oncológica (Valencia)

Hola! He asistido a la nueva edición del Symposium Internacional en Avances en Dermatología Oncológica, que se celebró en Valencia, organizado por el Instituto Valenciano de Oncología. Se han debatido temas como los avances en campañas de prevención, los nuevos factores genéticos implicados en el desarrollo y tratamiento del melanoma y cáncer de piel no

+info