Unitat de tractaments làser

El làser és un mètode amb múltiples utilitats mèdiques a nivell dermatològic i cirurgià. És un mètode excel·lent per tractar l’envelliment de la pell, taques, varius. Amb una mínima agressió sobre el cos permet una ràpida recuperació.

Som el centre autoritzat E-08.578.987. La Dra Mercè Campoy és també pionera a Espanya en l’aplicació d’aquest tipus de tractaments i una formadora i professional de dilatada experiència i reconeguda en el sector. Disposem d’equips renovats i d’última generació.

Eliminació de tatuatges

El làser és la millor alternativa per eliminar tant tatoos professionals com tatuatges traumàtics.

Làser – depilació

Els polsos de llum absorbits selectivament per la melanina són energia lumínica que és transformada en calor que danya les estructures del fol·licle pilós responsables de la generació del pèl .

Làser berrugues

El làser és un mètode molt eficaç per al tractament de les berrugues o “queratosis seborreíca”. La nostra clínica ofereix el sistema CO2 fraccional MULTISCANDUO, l’última generació de làser.

Làser taques cutànies

Amb el làser es destrueix l’excés de pigment sense fer mal a la pell, així les taques desapareixen deixant la pell intacta i amb un aspecte totalment natural.

Làser vascular

El làser travessa la pell del pacient i es transforma en calor en absorbit per l’hemoglobina dels vasos lesionats.

Llum polsada intensa (IPL)

El IPL (llum polsada intensa) és un equip mèdic molt sofisticat que emet una llum especial i penetra a la pell per combatre el pas del temps i efectes del sol.

Resurfacing

Rejoveniment cutani amb làser per eliminar les arrugues profundes, hiperpigmentacions, taques i casos d’envelliment molt important.

Primera consulta informativa gratuita

Floating Review Template3
  • La mejor, hace 24 años que soy clienta y no puedo estar más satisfecha con todos los servicios realizados y con la honestidad y buen trabajo de la doctora Campoy y todo su equipo.
  • Un trato excelente y resultados increíbles... Estoy encantadisima , lo recomiendo 100%.
  • Trato excelente y muy buena relación calidad-precios. Cero queja.