Training sobre làser de CO2 de INTERmedic amb mèdics jordans

Training sobre làser de CO2 de INTERmedic amb mèdics jordans

La Clínica de Medicina Estètica Dra. Mercè Campoy va rebre fa uns dies la visita d’una delegació de metges de Jordània, que van viatjar a Espanya per realitzar un training sobre làser de CO2, convidats per Intermedic, l’única empresa espanyola fabricant de làser mèdic-estètic .

Els doctors Yasser Khalifa i Mei Khalifa, dermatòleg i ginecòloga respectivament, van rebre formació pràctica sobre les múltiples aplicacions dermatològiques del làser de CO2 de Intermedic.

La Dra. Mercè Campoy, especialista en làser mèdic-estètic, els va ensenyar diferents tècniques i trucs de tractament amb el sistema Gynelase ™, que els especialistes jordans podran aplicar en un nou hospital privat amb més de 200 llits, que s’inaugurarà a Jordània a principis de 2016.

Des Intermedic volem agrair la col·laboració, sempre amable i professional de la Dra. Campoy i de tot el seu equip.

intermedic dra merce campoy

La Dra. Mercè Campoy amb els doctors Mei Khalifa i Yasser Khalifa i Felipe Fontana, Export Manager de Intermedic

intermedic dra merce campoy

intermedic dra merce campoy

Els dos especialistes jordans van tenir l’oportunitat de realitzar tractaments a una pacient, sota l’atenta supervisió de la Dra. Campoy.

Altres escrits que et poden interessar

Curs de Dermatologia a Sevilla

El passat dia 6 de novembre, vaig assistir al “Curs de Dermatologia”, celebrat a l’Hospital Universitari Verge del Rocío de Sevilla. En aquest curs, s’aborda la Dermatoscòpia,, nova tècnica desenvolupada per millorar el diagnòstic precoç del melanoma, del càncer cutani no melanoma, nevus i múltiples malalties cutànies. A la foto amb el Dr. Jose Juan

+info