Primera consulta informativa gratuita


Què és la Cel·lulitis?

La cel·lulitis és una alteració que es produeix en les capes profundes de la pell (dermis) i el greix superficial preferentment en la meitat inferior del cos. No hi ha una causa específica i en el seu origen influeixen factors hormonals, genètics, racials alimentaris, ambientals.

És un trastorn multifactorial (alteració de la circulació de retorn, limfàtica i teixit adipós), que es tradueix un problema estètic, donant lloc a uns bonys més o menys visibles, depenent del grau d’afectació, anomenats col·loquialment pell de taronja.

La cel·lulitis és molt més freqüent en dones (90%). Es localitza preferentment en glutis, malucs, cuixes i no està relacionada amb el sobrepès, ja que dones primes poden patir-la.

Pot aparèixer al costat d’altres alteracions com flacciditat, greix localitzat, cames inflades, pesadesa.

Tractaments

Els millors resultats s’aconsegueixen amb la combinació de tractaments i el control dels factors agreujants. Cal fer un manteniment ja que no existeix un tractament curatiu per a la cel·lulitis.

  • Hàbits saludables : Evitar el sedentarisme, evitar peces ajustades, exercici físic moderat i de forma regular.
  • Alimentació: Prevenir el sobrepès, reduir el consum de sal, brioixeria industrial, embotits, augmentar el consum de verdures i fruites, per prevenir el restrenyiment. Beure aigua o infusions.
  • Tractaments tòpics gels o cremes: Triarem fórmules amb principis actius que actuen sobre els tres factors desencadenants: microcirculació, teixit gras i teixit connectiu, per evitar la flacciditat. S’utilitzen en cel·lulitis incipients i per complementar els resultats obtinguts amb altres tècniques.

Mesoteràpia

Excel·lent tractament, aïllat o associat a altres com massatges o electroteràpia. S’infiltren substàncies homeopàtiques que milloren la circulació de les zones tractades, estimulant l’eliminació de grasa i millorant la qualitat de la pell.

Electroestètica

La electroteràpia és una tècnica eficaç per a la remodelació del contorn corporal, tonificació, reducció de volum i millora de la circulació venosa i limfàtica.

Ones russes

Les corrents russes estan configurades per una forma d’ona i freqüència que permet tractar músculs profunds amb graus de flacciditat molt importants. Actuen de forma externa, simultàniament en teixit gras, muscular i sistema venós i limfàtic.

L’estimulació rítmica del múscul proporciona fermesa, mobilització de teixit adipós, afavorint l’eliminació dels dipòsits grassos, els resultats són: reducció del contorn corporal, fermesa i tonificació afavorint l’eliminació de líquid en les zones tractades.