Primera consulta informativa gratuita


Cirurgia de la mama

La mama és l’òrgan femení per excel·lència. La maternitat, la sensualitat, la feminitat i la joventut es reflecteixen d’alguna manera en els sins femenins. Per això qualsevol trastorn que afecti a la mama, per defecte, atròfia, excés o malaltia, no solament afecta a l’òrgan en qüestió sinó a la dona en totes les seves facetes i el seu tractament atorga una repercussió beneficiosa igualment important.

Especialistes en cirurgia mamària

El nostre Departament en general està especialment orientat a la dona, amb tres grans equips consultors de Ginecologia, una Unitat de cirurgia de la mama i serveis auxiliars com els de radiologia i ecografia mamaria, laboratori d’analítica y de anatomia patològica. Tot això fa que estiguem en condicions òptimes para en una sola visita ser atesa íntegrament en tots els aspectes.

Tractament

Avui dia la gran majoria de trastorns mamaris per patologia o estètica, poden ser corregits i tractats quirúrgicament. La infinita varietat de formes, grandàries i biotips fan que cada consulta i tractament sigui únic i personalitzat. Les imatges de revistes o internet poden orientar o ser producte del màrqueting mes agressiu però cada dona i cada pit són únics i solament una visita personalitzada pugues realment explorar, diagnosticar, informar i orientar a la dona preocupada pels seus sins.

Casos