PRXT-33 Biorevitalització de la pell

Primera consulta informativa gratuita


PRX-T 33

El PRX-T33 és un dispositiu mèdic patentat per WiCo®med amb marcatge CE desenvolupat per la Dermatòloga Rossana Castellana (Itàlia). Combina el TCA al 33%, l’aigua oxigenada (H202) i l’àcid kòjic al 5% en una formulació innovadora, que ens proporciona una àmplia cobertura antibacteriana.

És un biorevitalizante que millora notablement l’aparença de la pell, rejovenint-sense danyar-la.

Com actua

El PRX-T33 afavoreix l’estimulació dels fibroblasts i els factors de creixement sense generar inflamació ni dany en el teixit del pacient. No produeix efecte frost (pelat). Es pot realitzar en totes les èpoques de l’any, fins i tot a l’estiu, no és fotosensibilitzant i es pot indicar en tots els foto tipus de pell, inclosos els més alts.

Qui és un bon candidat per al tractament

Pacients d’ambdós sexes i de qualsevol edat.

Molt adequat en el tractament de la pell fotoenvellida i que presenta flacciditat, millora la seva aparença de manera notable generant una redensificació del teixit.

Indicat en el tractament del melasma, estries i cicatritzi atròfiques depressives de varicel·la i acne. Així mateix s’han obtingut bons resultats en el tractament de cicatrius hipertròfiques i queloides.

A la resta del cos s’han observat resultats visibles en la correcció de flacciditat de cuixes, abdomen braços i esquena.

Com s’aplica

És un tractament no invasiu d’aplicació tòpica altament tolerat per la gran majoria de pacients i que no produeix dolor ni requereix interrompre la vida social.No precisa l’ús d’agulles.

Les sessions de PRX-T33 · acostumen a ser d’uns 15 a 30 minuts en funció de la superfície a tractar.