Primera consulta informativa gratuita


Què és la Remodelació Facial?

La cirurgia de Remodelació Facial aconsegueix realitzar canvis en l’estructura i perfils de la cara, actuant principalment sobre els ossos facials tals com a mandíbula, mentó, pòmuls, arcs ciliars, maxil·lars i nas, encara que en els últims temps la remodelació de teixits tous a través de lipofilling (empelts de greix) també ha adquirit un paper notable.

En ocasions mes que un defecte únic el que hi ha són desproporcions entre els diferents elements de la cara, la qual cosa trenca l’harmonia del rostre, per això una intervenció sobre una part d’ell, per ben feta que estigui, no sol tenir un resultat satisfactori.

La remodelació de certs angles de la cara, prominències o depressions serveixen per donar caràcter a una cara o per contra per suavitzar-la, però en tot cas per donar harmonia entre les seves parts.

Preguntes Freqüents

Aquesta cirurgia dol molt? Doncs no, de fet, tallar, mobilitzar i fixar un os no dol gens de res. El que si és cert és que per arribar a l’os cal realitzar incisions en pell, mucosa i altres teixits tous que es van a inflamar i provoquen molèsties, però molt, molt rarament dolors.

Em va a canviar tota la cara? Òbviament depenent de quantes zones es remodelin el canvi serà mes o menys espectacular, però va a seguir sent Un. mateix/a i les seves expressions i la mirada seran les mateixes.

Quan es veu el resultat? Generalment es veu de manera immediata, solament que ha mesurada que la inflamació disminueixi els resultats es veuran mes i millor. La inflamació pot trigar a desaparèixer paulativament entre 15 dies i un mes.

Queden moltes cicatrius? No, molt poques i generalment no visibles, ja que es fan per l’interior de la boca o per plecs naturals on s’amaguen, a part de que la cara és la zona del cos on millor se cicatritza.