Mesoteràpia corporal

En la lluita contra la cel·lulitis, la reducció del greix i el rejoveniment de la pell no hi ha una recepta única. El diagnòstic i l’abordatge correcte requereix professionals mèdics, els mitjans tècnics adequats i anys d’experiència.

A la nostra Unitat de Tractament Corporal oferim diferents tractaments com la carboxiteràpia, la radiofreqüència, els ultrasons i la mesoteràpia que units a una alimentació antiaging, antiinflamatòria i a una correcta suplementació ajuden a obtenir excel·lents resultats.

En aquesta pàgina en particular, ens centrem en la mesoteràpia corporal.

Què és la mesoteràpia corporal?

La mesoteràpia és un tractament mèdic local ambulatori que consisteix a introduir petites dosis de diversos medicaments al cos mitjançant injeccions que poden ser administrades al cos o a la cara.

El lloc d’aplicació i els objectius desitjats donen nom a dos tipus de mesoteràpia que no hem de confondre.

Quan les injeccions s’apliquen localitzadament a la cara estem parlant de mesoteràpia facial. La mesoteràpia facial millora l’elasticitat i la turgència de la pell, augmenta el to i produeix un efecte lífting. (Podeu aprofundir sobre la mesoteràpia facial en aquest enllaç).

Quan les injeccions s’apliquen als glutis, abdomen o cames ens referim a mesoteràpia corporal. Injectem substàncies amb efecte lipolític, reafirmant i tonificant que estimulen el metabolisme aconseguint els resultats desitjats.

La mesoteràpia corporal ajuda a millorar la cel·lulitis, eliminar greix corporal, reduir el volum i reafirmar la pell.

Com ens pot ajudar la mesoteràpia corporal?

La mesoteràpia corporal ajuda a definir la figura de manera localitzada. És molt útil en aquells llocs on l’esport no és suficient. Els resultats es comencen a veure de manera progressiva.

Si el teu objectiu és perdre pes, els nostres experts en Nutrició i Medicina Estètica Corporal et recomanaran un pla personalitzat que inclou: dieta (si cal), exercici físic i protocols mèdic estètics.

Aplicació

La mesoteràpia corporal es realitza amb una agulla d’injecció hipodèrmica a qualsevol zona on es produeixi una acumulació de greix innecessari.

La mesoteràpia corporal es pot potenciar amb l’aplicació d’altres tractaments com ara la carboxiteràpia, la radiofreqüència o els ultrasons.

Contacte

Benvolgut pacient,

Vols lluitar contra la cel·lulitis i el greix localitzat?

Contacta amb nosaltres i estudiarem les opcions de tractament que més s’adapten a les teves característiques.

T’oferim una consulta de valoració gratuïta.

Estem a la teva disposició per les vies habituals de contacte.