Radiofreqüència i ultrasons

No renunciïs a millorar aquelles imperfeccions que et molesten

En alguna ocasió t’has preguntat quin és el millor tractament per tractar la cel·lulitis o flacciditat?

La medicina estètica i les innovacions tecnològiques evolucionen tan ràpidament que a la consulta els nostres pacients es sorprenen de la gran quantitat de factors necessaris a tenir en compte per oferir en cada cas el tractament personalitzat més eficaç d’acord amb l’estat actual de la ciència i la tècnica mèdica.

Em convé millor la radiofreqüència? O una combinació de radiofreqüència i ultrasons? Mesoteràpia? Existeixen altres solucions?

Són moltes les variables a considerar i cada pacient és particular. No hi ha una recepta única.

Si d’una vegada per totes vols combatre eficaçment el greix localitzat, la cel·lulitis o l’envelliment de la pell, deixa’t assessorar per un metge estètic.

En el nostre esforç per divulgar la medicina estètica, en aquest escrit ens centrarem en els tractaments de radiofreqüència i d’ultrasons.

Què és la radiofreqüència

Ona electromagnètica

Ona electromagnètica

La radiofreqüència és un tractament basat en l’aplicació d’ones electromagnètiques en les capes més profundes de la dermis.

Les ones electromagnètiques generen una rotació en les molècules d’aigua del teixit en què s’apliquen. La rotació genera fricció i com a resultat una calor forta i eficaç repartida de forma homogènia.

Atès que la pell està formada majorment per aigua, l’escalfament produeix una contracció dins de les fibres de la pell i estimula la producció de col·lagen aconseguint resultats uniformes.

La radiofreqüència permet un tractament potent, profund i focalitzat. I fa possible la lipòlisi selectiva de el teixit gras.

Tot això fa que la radiofreqüència és una elecció comuna per combatre la flacciditat corporal i la cel·lulitis.

Com a curiositat, les ones electromagnètiques es transmeten pel buit, el que fa que no requereixin l’aplicació de gel.

Qué són els ultrasons

Ona sonora. Font: Ibrahim S. Souki

Els ultrasons són un tractament basat en l’aplicació d’ones mecàniques d’alta freqüència que es tradueixen en energia vibracional i calor.

Generen un efecte de pressió acústica capaç de trencar els adipòcits i promoure l’alliberament de l’acumulació de fluid intracel·lular.

Els ultrasons tenen molts àmbits d’aplicació en medicina. En el cas de la medicina estètica, són un tractament eficaç per combatre el greix localitzat.

També produeixen resultats satisfactoris en el tractament de varius, cicatrius recents i arrugues d’expressió.

Radiofreqüència combinats amb ultrasons

La sinergia entre tractaments de radiofreqüència combinats amb ultrasons aconsegueix resultats superiors als que es poden aconseguir amb la radiofreqüència o els ultrasons per separat.

Les ones d’ultrasons destrueixen selectivament el greix localitzat mentre que la radiofreqüència accelera el metabolisme per realitzar un drenatge limfàtic més ràpid.

L’energia de la radiofreqüència escalfa la zona després de la destrucció del greix i provoca la contracció volumètrica de el teixit, el tensat de la pell i la millora general de la textura gràcies a la creació de nou col·lagen.

Tractaments personalitzats eficaços

La combinació de radiofreqüència i ultrasons ens permet oferir tractaments personalitzats altament eficaços:

  • Elimina de forma eficaç i duradora el greix localitzat, redueix la cel·lulitis, tensa la pell flàccida i millora visiblement la forma i el contorn corporal i facial.
  • Tensa la pell en zones corporals i facials per combatre els signes de l’envelliment com les línies d’expressió, arrugues i flacciditat.
  • Tracta eficaçment la cel·lulitis, combatent la pell de taronja.
  • Millora el to i la textura d’estries i cicatrius.

Exemples abans i després

Contacte

Benvolgut pacient,

No renunciïs a millorar aquelles imperfeccions que et molesten.

Mitjançant la combinació de radiofreqüència i ultrasons pots tractar la cel·lulitis, estries, reafirmació corporal, cicatrius o línies d’expressió còmodament i sense cirurgies.

Per a qualsevol dubte o consulta estem a la vostra disposició per les vies habituals de contacte.