Veure’ns, escoltar-nos, cuidar-nos.

Veure’ns, escoltar-nos, cuidar-nos.

La carta redactada per Elena Arráez, de l’equip d’infermeres de l’UCI de l’hospital Sant Joan d’Alacant a les famílies dels afectats diu en una de les seves estrofes:

Tots som un i en aquests temps tan difícils hem après a somriure sota les màscares, a besar amb l’ànima, a abraçar amb la mirada, a acariciar amb el pensament.

Aquestes paraules descriuen a la perfecció el sentiment general en l’exercici de la nostra professió. 

En aquesta crisi sanitària l’equip de la Dra Mercè Campoy hem aportat el nostre petit gra de sorra: hem donat a residències tots els EPI i recursos sanitaris a la nostra disposició i segons les nostres possibilitats.

Protegir-nos tots, una responsabilitat col·lectiva

El confinament és un acte que ens fa retrobar-nos amb nosaltres mateixos.

Durant aquest període aflora una muntanya russa d’emocions.

Solitud. Amor. Ràbia. Solidaritat.

També hi ha temps per pensar en projectes i somiar en una altra realitat com ens agradaria que fos. Cada un en les seves qüestions.

Pròximament ens haurem d’adaptar a nous canvis socials a tots els nivells.

Petits detalls que passaran a ser una rutina a mesura que ens anem adaptant.

Les abraçades, els petons, els somriures. Tot serà diferent. 

Per aquest motiu, l’equip de la Dra. Mercè Campoy, estem desenvolupant un ardu treball per adaptar la nostra clínica a tots els protocols d’higiene i sanitaris que serviran perquè tots estiguem protegits quan ens visiteu.

Quan torneu a la nostra clínica tot estarà disposat perquè com sempre us sentiu segurs i en les millors mans.

Us esperem.

Tenim ganes de veure-us. Tenim ganes d’escoltar-vos. Tenim ganes de cuidar-vos.

Altres escrits que et poden interessar

Radiofreqüència i ultrasons: un remei eficaç contra la cel·lulitis

T'has preguntat mai quin és el millor tractament per tractar la cel·lulitis o flacciditat? Em convé millor la radiofreqüència? O una combinació de radiofreqüència i ultrasons? Mesoteràpia? Existeixen altres solucions? En el nostre esforç per divulgar la medicina estètica, en aquest escrit ens centrarem en els tractaments de radiofreqüència i d'ultrasons.

+info
Ona electromagnètica

Novetat! Radiofreqüència corporal

T’agradaria minimitzar el pas dels anys sobre el teu rostre i cos? A més de cuidar la teva alimentació, fer esport i beure molts líquids, també pots recórrer a la medicina estètica. Ens agradaria parlar-te de la radiofreqüència corporal. Una tecnologia no invasiva de remodelació i reafirmació corporal.

+info